Tuomosta sanottua

”Viime eduskuntavaaleissa kampanjapäällikkönäni toiminut Tuomo Liljenbäck on nyt itse ehdokkaana. Paitsi että Tuomo on sopivan sopimattomalla huumorintajulla varustettu älykäs luonnontieteilijä-yhdistysaktiivi-heviharrastaja, on hänestä sittemmin sukeutunut myös erinomainen esimerkki uuden sukupolven teknologiamyönteisestä ja särmikkäästä vihreästä miespoliitikosta. Tuomo järjestää yhtä lailla helvetillisen örinämetallikeikan kuin ravintolapäivän, jossa myydään vegaanista infernaalista seitania hintaan 6,66. Tuomo ei säästele puoluetovereitaan eikä hyväksy huuhaata vaan vääntää tarvittaessa vaikka geeneistä ja ytimistä, kuitenkin ihmisiä kunnioittaen. Tuomon ei erityisesti tarvitse ajaa suvaitsemista tai tasa-arvoa, se on sisäänrakennettu hänen maailmankuvaansa – tai voisi jopa sanoa, että DNA:han.”
-Mari Saario, vihreä eduskuntavaaliehdokas, Kaarinan kaupunginhallituksen jäsen

”Tuomo on…se “suuri valkoinen”, opiskelijapiireissä monien tuntema pitkänhuiskea ja hyväntahtoinen partaveikko, jonka sanaan voi luottaa. Tuomon päästä löytyy paljon tietoa ja avointa uteliaisuutta uutta kohtaan, aivot raksuttaa ratkaisujen puolesta!”
-Essi Takanen, apulaiskampanjapäällikkö

”Tuomo – Mies, joka jaksaa pilke silmäkulmassa vääntää rautalankaa internetin idiootillekin, kun puhutaan politiikkaa.”
-Sampo Rouhiainen, tukiryhmäläinen

”Kriittinen, rehellinen ja maailman kiltein.”
-Vappu Nieminen-Pihala, tukiryhmäläinen

”Olen Tuomon tukijoukoissa, koska Tuomo on asiantunteva, uuttera ja kriittinen tieteen ihminen, ja siitä huolimatta lämmin ja välittävä. Tuomo kykenee yhteistyöhön ja kompromisseihin, mutta säilyttää silti oman näkemyksensä (joka yleensä pohjaa mahdollisimman pitkälle riippumattomaan tietoon) kunnioittaen muitakin näkemyksiä.”
-Mari Kekkonen, tukiryhmäläinen

”Tuomo menee asiat edellä, mutta hänessä on myös särmää ja särökitaraa. Hyvä vaihtoehto teflonpintaisiin peruspoliitikkoihin kyllästyneille.”
-Mika Lamminpää, tukiryhmäläinen